Schoonmaak Bean
ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

RAAMREINIGING

Bij het reinigen van ramen worden de raamomlijstingen en de vensterbanken gereinigd, zodoende dat alles net en rein oogt.

DAKEN, PVC, ROLLUIKEN EN DAKGOTEN

PVC en andere kunstoffen zijn in het algemeen duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, maar om hun levensduur te verlengen is een regelmatige reiniging aangeraden. Een vervuilde dakgoot kan grote problemen geven. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen, zoals schimmels en houtrot, met alle schade vandien. Al deze problemen kunnen gemakkelijk vermeden worden door een tweejaarlijkse reiniging.

Door weersomstandigheden, het vele verkeer en luchtvervuiling worden muren, gevels en terrassen vuil. Schoonmaak Bean kan dit allemaal reinigen zodat je muren er weer als nieuw uit zien.

TERRASSEN EN MUREN

ZANDSTRALEN

Bij verouderde muren wordt het aangeraden om deze te zandstralen, om ze weer zo goed als nieuw te laten lijken. Het voordeel aan zandstralen is dat het permanent op de muur blijft zitten, en dat het veel goedkoper en sneller is dan een nieuwe muur te plaatsen.

ZONNEPANELEN

Om de 4 à 5 jaar wordt het aangeraden om uw zonnepanelen te reinigen met ons 'osmose systeem'. Het voordeel hiervan is dat ze veel meer elektriciteit opleveren.

BURELEN

Een mooi en proper bureau is altijd veel leuker om aan te werken. Daarom biedt Schoonmaak Bean u de optie om uw bureel weer proper en net te maken. Wij stoffen uw bureel af, stofzuigen en dweilen vervolgens de vloer.

REGENPUTTEN

Na enkele jaren kan het regenwater een geurtje krijgen. Op de bodem is er een sliblaag gevormd met allerlei goede en slechte bacteriën en afvalstoffen. Om dit te vermijden is het nodig om jaarlijks de regenput te reinigen. Zeker als je het regenwater ook gebruikt voor de wasmachine.

Contact

ONDERNEMINGSNUMMER

BE: 0523.870.868

SCHRIJF HIER EEN REVIEW

OP GOOGLE MAPS

Copyright © 2023 Schoonmaak Bean

Alle rechten voorbehouden

Adres

Ons adres op Google Maps.